Ontdek Berkelmans

De naam van deze schoenen “Chelsea Boots” komt voort uit de tijd dat veel modernisten in de wijk Chelsea Londen dit soort schoenen droeg. De link is snel gelegd, de Beatles gaven het model nog extra populariteit en hebben er voor gezorgd dat de Chelsea Boots een stijlicoon zijn geworden.

De “Car Shoe” is een type schoen wat is ontstaan in Italië. Het DNA van de schoen is ontstaan uit de auto race sport. De rubberen studs aan de onderkant geven de schoen het typische karakter van een “Car Shoe”. Deze foto shoot hebben wij genomen bij de Mille Miglia, 1000 mijlen race. De Mille Miglia is een race die jaarlijks wordt gehouden in Italië en waar alleen autos van voor 1957 aan mee mogen doen. De Mille Miglia is de grondlegger van het nu bekende Gran Turismo racen.

Model “Daytona” is een bestseller geweest binnen onze collectie. De derby sluiting in combinatie met een ruime G leest geeft deze schoen een groot pasbereik. Verkrijgbaar in de kleuren cognac, grijs en groen. De witte zool geeft de schoen een sportief karakter terwijl hij ook onder een nette outfit gedragen kan worden.

Casual of gekleed binnen de Berkelmans collectie vindt u beide stijlen. Berkelmans schoenen staan bekend om hun comfort en duurzame kwaliteit.

Opgericht in 1890 en sindsdien onderscheidend. Speciaal voor de zelfbewuste man die durft.

Berkelmans Schoenen, gegarandeerd een onderwerp van gesprek tijdens elke gelegenheid.